Superkilen kort

Superkilen – kort på Krak

Kort over Danmark. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske … Superkilen. København N. Ruteplan Tog, Bus & Metro Rejseplan …

Superkilen kort | København

Superkilen er en offentlig park på Nørrebro i København. Parken er designet til at bringe flygtninge og lokale sammen. Parken er ikke kun et mødested for …

Superkilen | Nørrebro – VisitCopenhagen

Superkilen | Nørrebro | VisitCopenhagen

Logo_RundtiDanmark. Danmarks kort; De danske øer … Den Røde Plads er en del af Superkilen på Ydre Nørrebro. … den-roede-plads-superkilen-noerrebro …

Superkilen er et kulturelt byrum på Nørrebro, der altid er fyldt med liv. Der er både skakborde, skate spots og gynger at slå sig løs med.

Superkilen – Realdania

Superkilen

Superkilen på Nørrebro er en offentlig park, som er en fusion af arkitektur og kunst. Parken skal bidrage til aktivitet, afslapning og kreativ udfoldelse.

Med et arkitektonisk løft har det været målet at give kvarteret omkring Mimersgade på Nørrebro i København en ny og mere positiv identitet – til gavn for dem, der bor i området. De lokale skal være stolte af at bo i Mimersgadekvarteret og kvarteret skal være et sted, som lokker folk udefra til at kigge forbi og bruge områdets attraktioner. Etableringen af Superkilen, som et nyt byrum, er et af de vigtige elementer i disse bestræbelser.

Superkilen – Nørrebro – Læs på Rundt i Danmark

Udarbejdelse af samlet kort. Opsamlingen kan også laves tilbage i klasselokalet. NB. En lærer bør være, hvor Mimersgade krydser. Det er …

Superkilen. Læs på Rundt i Danmark det offentlige byrum på ydre Nørrebro der rummer Den sorte Plads, Den Røde Plads og et grønt område.

Superkilen, byens farverige seværdighed – OpdagDanmark

Den Røde Plads – Superkilen – Nørrebro – Læs på Rundt i Danmark

På den lange kileformede grund, som før i tiden var Nørrebrobanens jernbaneterræn, er der nu skabt et multianvendeligt byrum i en multikulturel bydel.

Den Røde Plads. Læs på Rundt i Danmark om pladsen mellem Nørrebrogade og Mimersgade, som er en del af Superkilen.

Superkilen for skoleklasser – Byvandring Nu

Superkilen, byens farverige seværdighed

Superkilen på Nørrebro er en offentlig park, som er en fusion af arkitektur og kunst. Parken skal bidrage til aktivitet, afslapning og kreativ udfoldelse.

Superkilen – Arkitekturbilleder

Superkilen – Arkitekturbilleder

På den lange kileformede grund, som før i tiden var Nørrebrobanens jernbaneterræn, er der nu skabt et multianvendeligt byrum i en multikulturel bydel. Tre navngivne delrum: Den Røde Park, Mimers Plads (sort) og Den Grønne Park, er muntert kædet sammen og markeret med hver deres lokalfarve.

Keywords: superkilen kort